Quantcast

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στηρίζει τη γυναίκα

Έναρξη: Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, 12:00 μμ
Λήξη: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 12:00 μμ

Σε συνεργασία με το 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, η VERGOS Auctions διοργανώνει διαδικτυακή φιλανθρωπική δημοπρασία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξολοκλήρου για την υποστήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το διάστημα 9-16 Μαρτίου 2023 μέσω της ιστοσελίδας του Οίκου και περιλαμβάνει το πρωτότυπο έργο καθώς και 15 αριθμημένες μεταξοτυπίες για την αφίσα του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, υπογεγραμμένες από τον καλλιτέχνη και δημιουργό τους, Δημήτρη Τριμίντζιο (Taxis).

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους, πατήστε εδώ.

Οι τιμές κατακύρωσης των έργων δεν θα επιβαρυνθούν με προμήθεια του Οίκου, πνευματικά δικαιώματα καθώς και ΦΠΑ, λόγω του φιλανθρωπικού σκοπού της δημοπρασίας.

H εξέταση των έργων θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού στα γραφεία μας από την Πέμπτη, 9 Μαρτίου έως και την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο +30 210 3614897 προκειμένου να κλείσουν το ραντεβού τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας ζητήσετε επιπλέον πληροφορίες για τα έργα.


Lots (16)