Πολιτική Newsletters

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Υπεύθυνος επεξεργασίας

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΒΕΡΓΟΣ ΙΚΕ, Νεοφύτου Δούκα 10, Αθήνα ΤΚ 10674

Τηλ: +30 2103614897

ΑΦΜ: 801125773, Αρ. Εγγραφή Γ.Ε.ΜΗ: 149692101000.

Περισσότερες πληροφορίες

Σκοποί και νόμιμη βάση

Εάν συμφωνείτε, θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για να σας στείλουμε προσαρμοσμένες εμπορικές επικοινωνίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Οίκου ΒΕΡΓΟΣ. Η νόμιμη βάση της επεξεργασίας ώστε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας είναι η συγκατάθεση που μας δίνετε όταν συμφωνείτε να εγγραφείτε.

Περισσότερες πληροφορίες

Αποδέκτες των δεδομένων

Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με παρόχους υπηρεσιών και συνεργάτες εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μας υποστηρίζουν στην αποστολή των πληροφοριών και το κάνουμε με τις κατάλληλες εγγυήσεις και διατηρώντας την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Δικαιώματα

Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από την υπηρεσία newsletter και χωρίς κόστος, επιπλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας α) είτε στέλνοντας σε εμάς σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση info@vergosauctions.gr , είτε β) πατώντας επάνω στον ειδικό σύνδεσμο που υπάρχει στο τέλος κάθε ενημερωτικού δελτίου (newsletter) με την ένδειξη «unsubscribe»

Περισσότερες πληροφορίες

Πρόσθετες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου και στην πολιτική cookies της ιστοσελίδας μας.